Saturday, February 27, 2010

Wedding Cake - Eka

Tempahan wedding cake ni datangnya dari Eka dari Parit Raja untuk majlis perkahwinannya. Eka order kek ni untuk majlis di rumah pengantin lelaki di Taman Megah, Batu Pahat. Eka nak design sama macam kek hantaran Yati dalam entry saya yg lepas dan nak warna putih biru juga.
Masa hantar tadi adik pengantin lelaki sungguh2 suruh saya dan hubby makan dulu. Segan jugak orang jemputan belum datang kita dah rasmikan dulu. Tapi sedap jugak makan nasi jagung panas2 lagi. Terima kasih banyak2 ye Eka & Selamat Pengantin Baru...













1 comment:

  1. mak cu!!!
    cake mak cu sgt nice! seriously nice!
    =))
    >.<

    ReplyDelete